ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΓΑΜΟΙ

Ζήστε έναν παραμυθένιο γάμο με αυθεντικό άρωμα ελληνικών νησιών στο ρομαντικό σκηνικό του ξενοδοχείου μας!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προτείνει τα αποκλειστικά πακέτα γάμου που προσφέρουμε και θα σας βοηθήσει με όλες τις λεπτομέρειες.

Θα προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια αυτής της τόσο ξεχωριστής ημέρας, ώστε να οργανώσουμε μια εκδήλωση που θα θυμάστε για πάντα, τόσο εσείς όσο και οι οικογένεια και οι φίλοι σας.

Είμαστε πρόθυμοι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας τον γάμο σας και τον μήνα του μέλιτος. Επιλέξτε μια στιλάτη τελετή δίπλα στην πισίνα ή μια πιο ρομαντική δίπλα στη θάλασσα, ένα δείπνο με γκουρμέ πιάτα ή ένα κοκτέιλ πάρτι με υπέροχα καναπεδάκια και δροσιστικά κοκτέιλ, ζωντανή μουσική ή DJ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ομάδα μας θα οργανώσει την Ανανέωση των Όρκων σας σε ένα υπέροχης ομορφιάς σημείο, το δείπνο για την επέτειο σας ή ένα πάρτι γενεθλίων στην πισίνα. Γκουρμέ πιάτα και ποτά, φωτογράφηση και βίντεο και άλλες υπηρεσίες στη διάθεσή σας για να μείνει η ημέρα αυτή για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας!

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Διατίθεται Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Michelangelo Resort & Spa, το αδελφό μας ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, για τον τέλειο συνδυασμό εργασίας και αναψυχής! Η ομάδα μας στελεχώνεται από επαγγελματίες που είναι σταθερά προσηλωμένοι στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και θα σας βοηθήσουν να φιλοξενήσετε μια επιτυχημένη συνάντηση!

Η αίθουσα συνεδριάσεών μας είναι πλήρως εξοπλισμένη με υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια έως 200 άτομα σε αμφιθεατρική διάταξη ή έως 100 άτομα σε διάταξη αίθουσας.

Κατόπιν αιτήματος μπορούμε να οργανώσουμε διαλλείματα για καφέ, μπουφέδες και επίσημα δείπνα.

MEMBER OF

Michelangelo Hotels and Resorts
ΕΣΠΑ;