ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Πρόκειται για παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με λευκή σχεδίαση και υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πλαισιωμένο από εκπληκτικούς καταπράσινους κήπους. Το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον ήλιο και τα αρώματα των ελληνικών νησιών!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Κω, δίπλα στη διάσημη για τα κρυστάλλινα νερά της παραλία του Αγίου Φωκά. Απέχει μόλις 7χλμ. από την πόλη της Κω, το λιμάνι και τη μαρίνα και 32 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω (KGS).

Ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που χτίστηκαν στην Κω τη δεκαετία του 1970, το Dimitra Beach Resort προχώρησε πρόσφατα σε εκτεταμένη ανακαίνιση όλων των κοινόχρηστων χώρων, των bungalows καθώς και των περισσότερων δωματίων με τις τουαλέτες να είναι ανακαινισμένες επίσης. Ένα πραγματικά ζεστό και σύγχρονο ξενοδοχείο.

Με ιδιωτική παραλία, εκπληκτική θέα στη θάλασσα από όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα περισσότερα δωμάτια, bungalows δίπλα στο κύμα, πισίνες και βεράντες, το ξενοδοχείο είναι ένας επίγειος παράδεισος με καταπράσινους κήπους, πολύχρωμα φυτά με τη θάλασσα και τον ουρανό να σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου!

Ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες, με υπερηφάνεια και χαρά καλωσορίζουμε κάθε χρόνο πολλούς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες και τους προσφέρουμε ευχάριστη διαμονή σε φιλική ατμόσφαιρα.

MEMBER OF

Michelangelo Hotels and Resorts
ΕΣΠΑ;