ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΜΠΑΡ & ΣΑΛΟΝΙΑ

VERANDA MAIN BAR

VERANDA MAIN BAR

Το κεντρικό μπαρ βρίσκεται στο χώρο του lobby και σερβίρει τοπικά ποτά, καφέ, αναψυκτικά και κοκτέιλ σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το ποτό σας θαυμάζοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα από την αυλή. Για καλοκαιρινές νύχτες γεμάτες μουσική οργανώνονται θεματικές βραδιές με ζωντανή μουσική ή DJ.

Απολαύστε το ποτό σας: 17:00 – 01:00 (τελευταία παραγγελία 00:45)

WHITE LOUNGE (ΜΟΝΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ)

WHITE LOUNGE (ΜΟΝΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ)

Το διάσημο White Lounge βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Veranda Main Bar και πάνω από το Cucina Restaurant Bar. Είναι ένας χώρος αποκλειστικά για ενήλικες όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στην αυλή ή κάνοντας ηλιοθεραπεία. Το τέλειο σημείο για χαλάρωση!

Απολαύστε το ποτό σας: 17:30 – 24:00

CUCINA RESTAURANT BAR

CUCINA RESTAURANT BAR

Το πιο γαλήνιο σημείο, ιδανικό για να απολαύσετε ένα γευστικό κοκτέιλ. Σερβίρονται αναψυκτικά, ποτά, ζεστά ροφήματα και απεριτίφ. Δυνατότητα σερβιρίσματος στην πισίνα.

Απολαύστε το ποτό σας: 09:30 – 24:00

THALASA & ALATI RESTAURANT BAR

THALASA & ALATI RESTAURANT BAR

Το Thalasa & Alati Restaurant Bar είναι το ιδανικό σημείο για ένα δροσιστικό ποτό ατενίζοντας την πισίνα και τη θάλασσα. Δυνατότητα σερβιρίσματος στην πισίνα.

Απολαύστε το ποτό σας: 09:00 – 18:00 στο χώρο της πισίνας

THALASA LOUNGE (ADULTS ONLY)

THALASA LOUNGE (ADULTS ONLY)

Το Thalasa Lounge βρίσκεται ακριβώς πάνω από την πισίνα Relax Pool. Απολαύστε το ποτό σας στην βεράντα ή στις ξαπλώστρες.

Απολαύστε το ποτό σας: 09:00 – 18:00

                                             10:00 - 24:00 (Ιούνιος-Σεπτέμβριος)

WATER POOL BAR (SWIM UP)

WATER POOL BAR (SWIM UP)

Αυτό το κουλ pool bar, στο ψηλότερο επίπεδο του ξενοδοχείου, είναι ακόμη ένα σημείο με αυλή και μαγευτική θέα στη θάλασσα. Διαθέτει σκαμπό πισίνας ώστε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό δροσιζόμενοι στην πισίνα ακούγοντας δυνατές μουσικές! Σερβίρονται σνακ (10:30 – 17:30).

Απολαύστε το ποτό σας: 10:00 – 18:00

ΕΣΠΑ;